#TIPS&TRICKS

9 LUCRURI pe care să i le spui unui BĂRBAT (ca să te iubească)

Scris de Laura P la 06 februarie 2018

Nu numai femeile trebuie complimentate. De asemenea, și bărbații adoră să audă cuvintele de laudă despre ei. În special le place să fie lăudați de partenerele lor, pentru că asta îi face să se simtă apreciați și necesari. Complimentele le ridică stima de sine și îi fac să se simtă mulțumiți de ei înșiși și de relația lor.

Dacă vrei ca un bărbat să fie înnebunit după tine, trebuie să te apropii de el emoțional. În loc să te îndrepți către tărâmul logic al minții sale, concentrează-te pe cel emoțional.  Iată câteva exemple de fraze care pot funcționa perfect!

1. Sunt mândră de tine

Lauda-l! Deseori bărbații nu primesc lauda pe care o merită. Chiar dacă fac multe lucruri bune în fiecare zi. Nu doar femeile trebuie să se simtă bine. Spune-i cât de minunat este. Exprimă-te aceste cuvinte simple și el te va recompensa cu siguranță cu sentimente sincere. Un bărbat dorește să simtă că este un sprijin pentru tine și că își împlinește cu succes toate rolurile – atât al unui prieten, cât și al unui tată și al unui om din viața ta.

2. Te vreau … ACUM!

Te-ai întrebat mereu ce înseamnă să fii bună la pat dacă ești femeie. E însă mai logic decât crezi. Ei bine, ești una dintre acele femei dacă îi arăți iubitului cât de mult te face să-l dorești. Nu este o rușine să-i arăți cât de entuziasmată ești și cât de mult îți dorești să îl ai. Fiecare tip va spune că cea mai urâtă experiență sexuală este atunci când femeia nu exprimă nici o emoție sau când este evidentă nemulțumirea și indiferența ei.

3. Mulțumesc, mă faci atât de fericită

Dacă te face fericită, nu îți fie teamă să-i spuni. Pentru un bărbat matur, a face femeia fericită este cu adevărat esențial. Crezi că atunci când îi spui, nu va mai depunde efort? Nimic mai fals. El va încerca și mai mult.  Gătește bine, sau cântă bine la chitară, indiferent la ceea ce este bun, spune-i că îi apreciezi abilitățile și eforturile. Laudă-i talentul și arată-i că vezi că e unic.

4. Arăți minunat

Doar femeile doresc să se simtă frumoase? Desigur că nu. Bărbații au, de asemenea, nevoie de confirmarea atractivității lor. Datorită acestui fapt, ei devin mai încrezători și mai masculini și te vor răsplăti. Și nu vorbim despre complimente, ci despre sentimente cinstite.

5. Am încredere în tine

Este adevărat că uneori nu ești de acord cu deciziile care pot fi luate într-o relație. Prin urmare,dacă îi spui că ai încredere în el vor apărea schimbări benefice pentru amândoi.  Ține minte că încrederea este unul dintre pilonii fundamentali ai unei relații, iar așa poți duce o viață frumoasă cât timp te bucuri de o relație armonioasă. Spunându-i asta iubitului tău, vei întări legătura care pe care o aveți.

6. Te respect

Respectarea persoanei pe care o iubești cel mai mult înseamnă că și tu tolerezi limitele acelei persoane din relație. De asemenea, implică faptul că nu-ți iei partenerul de la sine înțeles, adică dacă dacă spui asta și chiar nu simți respect față de el, acțiunile tale vor ajunge să te trădeze în timp. Fiind tolerantă cu individul pe care-l iubești înseamnă, desigur, că nu-l vei trata într-un mod lipsit de respect, sub nicio circumstanță.

7. Numai cu tine mă simt în siguranță

Securitatea este o nevoie de bază pentru femeile aflate într-o relație. Bărbații știu că femeile caută sprijin în ei, așa că încearcă să ofere protecție femeilor pe toate planurile. Dacă partenerul te apără, el este considerat un bărbat puternic și curajos. Și dacă îi spui un astfel de compliment, înseamnă că își îndeplinește perfect rolul. Îi poți spune că te simți în siguranță cu el de multe ori.

8. Ești atât de masculin

Fiecare bărbat, chiar și un băiețel, ar vrea să se simtă ca un super-erou. Mai ales în ochii tăi. Asigură-l că este curajos, inteligent și frumos, cum ar fi Thor sau Superman. Amintește-ți că o astfel de comparație trebuie spusă la momentul potrivit, de exemplu în dormitor sau când repară televizorul. Pentru că dacă îi spui când spală vasele, el va crede că glumești.

9. Ce m-aș face fără tine?

Acest compliment este legat de cel de mai devreme, deoarece îl face pe bărbat să se simtă super-eroul tău. Cu astfel de cuvinte,îi arătați că ești foarte mulțumită de el și că nu ți-ai putea imagina să fii cu altcineva. Nu este nimic mai prețios pentru un bărbat decât să știe că el este de neînlocuit pentru partenera lui.


One thought on "9 LUCRURI pe care să i le spui unui BĂRBAT (ca să te iubească)"

  1. Constantin Rusu spune:

    Se poate si fara cuvinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--