#TIPS&TRICKS

10 bebeluși care seamană izbitor de mult cu VEDETELE

Scris de Laura P la 06 septembrie 2017

O coincidență este o asociere remarcabilă de evenimente sau circumstanțe care, aparent, nu au nicio legătură între ele. Observarea coincidențelor te poate face să te gândești la supranatural, occult sau paranormal sau te poate face să crezi în fatalism, o doctrină care pretinde că evenimentele se vor întâmpla într-un anumit fel, după un plan dinainte stabilită. Din perspectivă statistică, coincidențele sunt invevitabile și adesea mai puțin remarcabile decât par la prima vedere.

Vezi mai jos pozele!

Termenul a fost folosit pentru prima dată în 1605, desemnând o „corespondență exactă în substanță sau natură”. Definiția a evoluat în anii 1640, la „întâmplare sau existență în același timp” , iar mai apoi în scrierile lui Sir Thomas Browne, prin 1680: „concurs de împrejurări fără nicio legăturp aparentă”.

Psihologul elvețian Carl Jung a dezvoltat teoria conform căreia coincidențele apar datorită „sincronicității”, definită ca un principiu acauzal de conectare. Cel care l-a influențat pe Jung a fost biologul austriac Paul Kammerer, un geniu care s-a sinucis în 1926, la 45 de ani. Pasiunea sa era să colecționeze coincidențe. El a publicat o carte în care vorbește despre 100 de anecdote care l-au determinat să-și formuleze teoria serialității. El crede că toate evenimentele sunt conectate prin valuri de serialitate. Albert Einstein credea că această idee este „interesantă și în niciun caz absurdă.”

Coincidențelor le lipsesc cauzele aparente. Ele pot fi sincronicități, adică experimentarea unor evenimente care nu sunt legate între ele printr-o cauză, dar care au un sens pentru persoana care le observă. Ca să existe sincronicitate, evenimentele trebuie să fie puțin probabil să aibă loc din întâmplare, dar acest lucru e pus la îndoială fiindcă de obicei există o șansă, indiferent cât de mică. Unii sceptici cred că teoriile despre probabilități și statistici sunt suficiente pentru explicarea coincidențelor remarcabile.

De obicei, copiii mici seamănă foarte mult cu părinții lor. Uneori, însă, când ne uităm la fotografiile unor copii adorabili, e greu să nu observi cât de mult seamănă cu persoanele faimoase din lumea artistică. Iată câteva copilași care arată exact ca niște actori sau alți artiști cunoscuți în întreaga lume:

1. Această fetiță de doi ani care seamănă leit cu Ed Sheeran.


2. Acest băiețel poate fi confundat cu ușurință cu moștenitorul casei regale.


3. Când era mic, prietenul meu semăna perfect cu Mrs. Doubtfire.


4. În timpul sarcinii, mama acestui băiețel a privit probabil numai filme cu Danny DeVito.


5. Ce avem noi aici? E Jay Z, în persoană! Sau nu?


6. Copilul acesta seamănă cam prea tare cu Vin Diesel.


7. Această fetiță pare a fi o bucățică ruptă din Jamie Oliver.


8. Iar acest bebeluș cam seamănă cu Kevin din The Office.


9. Oare acest copil și Gordon Ramsay sunt rude?


10. Băiețelul acesta seamănă prea mult cu John Legend, câștigător la premiile Grammy.

Citește și: 12 TRANSFORMĂRI ale vedetelor care te vor ȘOCA!

Ne-am obișnuit cu imaginile celebrităților noastre favorite și nu ni le putem aminti arătând altfel. Totuși, ele se schimbă uneori foarte mult de-a lungul carierei. Iată cum arătau unele vedete când erau mai tinere:

1. Chuck Norris

Cel mai probabil ni-l amintim pe Chuck Norris, carismaticul maestru al artelor marțiale, pentru rolul din Walker, Texas Ranger. Și, desigur, pentru miliardele de glume făcute pe seama sa.

2. Uma Thurman

Au trecut 23 de ani de la rolul Umei din filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. Ea a jucat în zeci de filme de atunci și se pare că și-a dăruit inima complet vechiului său prieten Quentin.

3. Keanu Reeves

Născut în Liban și având rădăcini chineze, actorul american s-ar fi dedicat hocheiului dacă nu s-ar fi rănit – dacă s-ar fi întâmplat așa, nu l-am fi putut admira pe micile și marile ecrane.

4. Nicolas Cage

Adevăratul său nume de familie e Coppola, dar, pe când era încă un amator, și-a luat o poreclă, ca să nu fie asociat cu unchiul său faimos, Francis Ford Coppola.

5. Fergie

Fergie a devenit populară în 2003, când s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas. Ea are și o carieră solo și o linie de parfumuri.

6. Ryan Gosling

Gosling a fost îndrăgit de cei mai mulți după ce a jucat în The Notebook. Pe lângă faptul că e actor, Ryan se ocupă și de muzică.

7. Brooke Shields

Cariera de model a lui Brooke a început în anii 70. În 1980, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. La numai 16 ani ea era cunoscută în întreaga lume.

8. Antonio Banderas

Frumosul spaniol a debutat în 1982 în țara sa și a decis să-și extindă orizonturile mergând la Hollyood, la începutul anilor 90. trebuie să recunoaștem, a avutf oarte mult succes.

9. Macaulay Culkin

Există oare cineva care nu a văzut Singur Acasă? Cu toții am fi crezut că Macaulay va avea un viitor grozav în cinematografie, dar asta nu s-a întâmplat. El a dispărut pentru mai mult de două decenii. Acum pare că s-a întors parțial pe ecrane.

10. Mila Kunis

Actrița s-a născut în Ucraina, într-o familie de evrei. Când fata avea 8 ani, ei s-au mutat în Statele Unite. La început le-a fost greu să se adapteze, dar Mila este acum una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

11. Rihanna

Deși a avut o copilărie dificilă, Rihanna și-a urmat visul și a lansat primul album la vârsta de 16 ani. De atunci e faimoasă în toată lumea.

12. Courteney Cox

Pentru mulți dintre noi, Courteney va rămâne pentru totdeauna iubita noastră Monica din Friends. Totuși, cariera sa în televiziune a început mult mai devreme – în 1985 ea juca în reclame, apoi a apărut în Family Ties și mai apoi în filmul Ace Ventura.

Citește și: 10 imagini SURPRINZĂTOARE care demonstrează că VEDETELE sunt OAMENI NORMALI

S-ar părea că celebritățile își pot permite orice vor. Adevărul e însă că multe dintre ele duc o viață destul de obișnuită: se ocupă de grădină în weekend, fac plăcinte și își tund copiii cu mâinile lor. Iată câteva fotografii care dovedesc că viețile noastre seamănă mult mai mult cu viețile celebrităților decât ne-am fi gândit:

1. Arnie tunzându-și filmul

Se pare că lui Arnold Schwarzenegger îi place să facă pe frizerul pentru fiul său, Patrick. Împreună cu fiii săi, Arnold călătorește cu bicicleta în jurul lumii și se bucură de berea de la Oktoberfest, purtând un costum national.

2. Shakira făcându-și unghiile

în timpul unei pauze Shakira este faimoasă pentru că muncește mult, dar tot mai găsește timp să își facă unghiile – lucru dovedit de imaginea de mai sus și de cutia plină de sticluțe de ojă de pe masă. Când înregistrează cântecele, ea practic trăiește la muncă, iar în timpul pauzelor dansează pe melodii hip-hop.

3. Câinele lui Lady Gaga dormind cu ea

Koji este unul dintre cei trei buldogi francezi pe care îi are Gaga. Unul dinre ei are propria pagină pe Instagram. Cântăreței îi place să-și răsfețe animalele de companie, deși ele nu au nevoie de daruri atâta timp cât pot dormi în patul stăpânei.

4. Gisele Bundchen mândrindu-se cu plantele sale

Gisele Bundchen și soțul său, Tom Brady, își mențin silueta ocupându-se de grădinărit. Specialiștii au creat o dietă specială pentru acest cuplu, bazată pe produse organice. Modelul crește câteva dintre acestea chiar ea cu mare plăcere.

Citește mai JOS:  10 CELEBRITĂȚI care au avut slujbe BIZARE înainte de a avea SUCCES

5. Wonder Woman se relaxează colorând

Actrița Gal Gadot scapă de stres în pauzele mici dintre filmările dificile și viața sa personală colorând, plimbându-se în aer liber, râzând și făcând muzică.

6. Liv Tyler este o mamă obișnuită

Actrița are 3 copii mici alături de care își petrece majoritatea timpului. Pe pagina sa de Instagram există și o fotogragie cu Steven Tyler hrănindu-și nepoții cu biberonul.

7. Liz Hurley se ocupă de grădinărit

Faimoasa actriță își admiră grădina. Aici, ea face yoga, grătare și își plimbă câinii. În interviuri spune mereu că energia sa și fizicul de invidiat se datorează faptului că locuiește în afara orașului.

8. Cameron Diaz se întâlnește cu prietenii în bucătărie

Cameron Diaz și Drew Barrymore se împrieteniseră încă înainte de a filma Îngerii lui Charlie. După aceea, Reese Witherspoon s-a alătura grupului lor. Fetele își petrec cu plăcere timpul împreună.

9. Ed Sheeran mai face câțiva bani jucând roluri episodice în seriale


Maisie Williams, care este o mare fană a artistului britanic, l-a convins pe Ed să joace într-un episode din Game of Thrones. Următorul lui rol va fi în legendarul The Simpsons.

10. Anne Hathaway roșește înainte de a interpreta ceva

Din cauza emoțiilor, întodeauna i se întâmplă asta. Anne este mereu fericită să-i sprijine pe alții. Ea îi inspiră pe ceilalți prin exemplul său personal: taie blugi vechi pentru a-și face fuste, se implică în proiecte sociale și nu se dă în lături de la a se distra pe seama sa.

Citește și: Cum arătau VEDETELE înainte de a-și angaja STILIST

De la shimbări legate de culoarea părului, la operații estetice, stil vestimentar, pierdere în greutate sau înlocuirea danturii, zeci de vedete au trecut de-a lungul timpului prin astfel de schimbări de imagine. Este uimitor ce sacrificii fac celebritățile pentru a ajunge populare și pentru  deveni modele pentru tinerii din lumea întreagă.

Rolul stiliștilor este unul esențial în lumea celebrităților, întrucât acestea trebuie mereu să fie cea mai bună variantă a lor, arătând impecabil din toate punctele de vedere.

Indiferent că stiliștii optează doar pentru o finisare a unui look sau o schimbare dramatică a imaginii unei persoane, de multe ori ei sunt cei care țin în mâini întreaga carieră a vedetelor și de foarte multe ori fac o treabă minunată.

Iată 10 transformări drastice de stil pe care le-au făcut celebritățile de-a lungul timpului și care au reprezentat o diferență uriașă pentru cariera lor.

Privindu-i înainte și după, care stil îți place mai mult?

Adele

1-adele

Kim Kardashian

2-kim-kardashian

Blake Lively

3-blake-lively

Tom Hardy

4-tom-hardy

Taylor Swift

6-taylor-swift

Zac Efron

7-zac-efron

Ema Watson

8-emma-watson

Kelly Osbourne

9-kelly-osborne

Emma Stone

10-emma-stone

Kristen Stewart

kristen-stewart

--